Rólunk

Hogy született a moduláris Home and Soft falvédő?

A Home&Soft világszínvonalú kreativitással teremtette meg a moduláris falvédőket - gondoltad volna, hogy, egy hazai kisvállalkozás?

Ismerd meg a kreátort, E. Kránitz Veronikát!

A kezdetek

E. Kránicz Veronika vagyok, két csodás gyermek édesanyja. Szakmámat tekintve dekoratőr vagyok, amiben 2020 végéig hosszú évekig aktívan tevékenykedtem. Emellett mindig éreztem magamban ambíciót valami új létrehozására, ami a sajátom, a gondolat megszületésétől a kivitelezés utolsó momentumáig.

A kreativitás

Mindig is a kreatív szakmák vonzottak, mert általuk a fantázia kézzelfoghatóvá válik. Tapinthatjuk és bárkinek megmutathatjuk mindazon csodákat, amelyek addig a képzeletünkben léteztek.

Ezért végeztem el 2005-ben a Ruhaipari Szakközépiskolát Keszthelyen, de tíz évet kellett várnom, hogy megszülethessen a termékem és elindulhassak saját utamon, hogy az én fantáziám ’szülötte’ végre alakot ölthessen. Hogy miért volt ilyen hosszú az út? Az információáramlás és a különböző, technológiákkal kapcsolatos tudásanyagok 2016-ra forrták ki magukat annyira, hogy elkezdhessem megvalósítani gyerekkorom óta dédelgetett kreatív ötleteimet.

A gyerekek biztonsága

A gyermekminták sokszínűsége mindig foglalkoztatott. Több évnyi gyermektextillel való varrás alatt ugyanakkor rádöbbentem, hogy szinte mindenki ugyanazon sémákat ismétli. Márpedig én olyan falvédőt akartam alkotni, amit szeretnek a lurkók, biztonságosak, mégis újszerűek, van bennük egyediség.

Egy cél lebegett a szemem előtt: Olyan falvédőt kell készítenem, amit jó látni, öröm feltenni a falra, mert védik a gyerkőcöket, de nem csak funkcionálisak, hanem a lakást is díszítik.

Legyen a legjobb!

Szakítottam a megszokásokkal, és szabadon kísérleteztem színekkel, mintákkal, árnyalatokkal és anyagokkal, hogy megtaláljam az igazit!

Izgalmas kaland volt rábukkannom a tökéletes minta- és anyagkombinációra, ami teljesen új és eddig ismeretlen volt mindenki számára, általam mégis könnyen elérhetővé válhat, és megfelel a mai elvárásoknak is.

Megannyi kísérlet és újítás után, végül megszületett a Soft falvédő! Megvolt hozzá az általam oly rég áhított tökéletes forma, az anyag és nem utolsó sorban csodás színeket kombinálhattam, kedvemre.

A gyerekszobától az irodákig

2020 tavaszán elindítottam a vállalkozásom, hogy sikerre vigyem a Soft falvédőt és egyéb, a megtalált forma ihlette dekorációs elemeket. Mivel egyre sűrűbben fordult elő, hogy megrendelőim nem csak gyerekszobába, hanem az otthon más területeire, hálószobába, nappaliba terveztem falvédőket, az anyagválasztékom is eszeint bővítettem. Ma már a budapesti Allée egyik kiállítótermében is megtalálható egy alkotásom, kiemelve és kiegészítve az üzlet harmóniáját. Szeretném, ha a vásárlóim mindegyike megtalálná a magához leginkább passzoló színeket és formákat, amit a Home&Soft örömmel megvalósít!

Találd/tervezd meg Te is a sajátodat és óvjuk együtt a gyerkőcöket s nem utolsó sorban a falakat!

Legyen neked is Soft falvédőd!

Barátsággal:

Enyinginé Kránicz Veronika

Te is szívesen díszitenéd otthonod, irodád Home&Soft-falvédőkkel? Írj üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.