Mutasd meg a gyerekszobád Nyereményjáték

Mutasd meg a gyerekszobád Nyereményjáték

Nyereményjáték Szabályzata
 
1. A játék szervezője: A játék szervezője Home & Soft , aki a gyerekszoba falvédős csoport adminisztrátora.
 
2. Résztvevők: A játékban bárki részt vehet, aki betartja az alábbi szabályokat és feltételeket.
 
3. Játék időtartama: A játék időtartama 2024. július 25-ig tart. A sorsolás időpontja: 2024. július 25., csütörtök reggel 8:00.
 
4. Részvétel módja:
 
A résztvételi feltételek:
 
a) Kommenteljenek egy fotót a gyerekágyról a játék posztjához Instán vagy Facebookon, amelyre szeretnék a falvédőt.
 
b) Csatlakozzanak a „Gyerekszoba Tippek inspirációk berendezés” Facebook csoportba.
 
5. Nyeremény: Egy szerencsés nyertes egy szett ovális végű falipanelt nyer a gyerekágy mellé Home&Soft jóvoltából
 
6. Sorsolás: A nyertes kisorsolásra kerül 2024. július 25-én, csütörtök reggel 8:00. A sorsolás a Facebook csoportban történik közvetlenül!
 
7. Értesítés és nyeremény átvétele: A nyertes értesítést kap a Facebook csoportban. A nyeremény átvétele a Szervezővel való kapcsolatfelvétel után történik.
 
8. Egyéb feltételek:
 
A játék kizárólag a Facebook és Instagram platformon kerül meghirdetésre és nem támogatott, szponzorált, vagy szervezett a Facebook sem az Instagram által.
 
A játékban való részvétellel a résztvevő elfogadja ezen játékszabályzat minden pontját.
 
A játékban résztvevők kizárólagos felelőssége a helyes részvétel, valamint a megfelelő jogosultságok birtoklása.
 
A játékban résztvevők nyilatkoznak arról, hogy a posztban megosztott képekkel jogosultak a játékban való részvételre és a képek közzétételére.
  2024.07.04.

🎉 Sziasztok! 🎉

Örömmel jelentem be, hogy újabb meglepetéssel készültünk nektek! A nyereményjátékon túl most extra ajándékokkal is várunk titeket, hogy még izgalmasabbá tegyük a részvételt. Az extra ajándékok között találhattok:

✨ Exkluzív termékeket a kedvenc márkáitoktól ✨ Különleges kedvezményeket és kuponokat ✨ Személyre szabott ajándékcsomagokat

Ezeket az ajándékokat azok között sorsoljuk ki, akik aktívan részt vesznek a nyereményjátékban: kommentelnek, lájkolnak, és megosztják a posztokat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen minél aktívabb vagy, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz!

Tarts velünk, és legyen tiéd az egyik extra ajándék! 🎁

#nyereményjáték #extraajándékok #kommentelj #lájkolj #osszmeg #nyerj #meglepetés #akció #közösség

Köszönöm az együttműködést és sok sikert kívánok mindenkinek! 🍀

                                   

 

A játékban résztvevő tagok listája: 

1. Tavasz Kinga- Írói oldala
Facebook
Insta:@tavaszkingamese
 web: https://www.kingatavasz.com/mesek%C3%B6nyv
 2db 50%-os kupon mesekönyvre
Fogadjátok szeretettel rövid bemutatkozását :)
„Történt egyszer, egy csendes őszi éjszakán, hogy Sziporka, a kis Tölgylidérc sehogy sem tudott elaludni. Hiába próbálta, nem csukódott le a szeme. Egy idő után aztán feladta a próbálkozást, a hátára fordult és a feje alá tette a karjait. A látványtól, ami elé tárult elakadt a lélegzete.
Aznap este ugyanis az Öreg Tölgy legfelső ágának egyik levelét választotta ágyikónak. Hiába látta már számtalanszor, az eléje táruló éjszakai égbolt minden alkalommal hevesen megdobogtatta a szívét.
A csillagok hideg fénye sziporkázott az éjszakában, mint megannyi csillagszóró a karácsonyfán.” Szépítkező rózsatündér, lehengerlően udvarias, lovagias kis kobold, postai levél egy tölgylidérctől, ádáz csata a levéltetvek ellen…
Tárlatvezetés egy hatalmas tölgy belsejében, utazás a szél szárnyán, levélhajón, élet a csipkebogyóbokron, pókhálóból horgolt angyal a karácsonyfán… Apró élőlények élményekben gazdag világába repítenek a Zilla és Tövis történetei. Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló kedves mesék finom érzékenységgel mutatnak be mindannyiunk számára ismerős érzelmeket, emberi kapcsolatokat, azonosulásra hívó karaktereket, miközben a természet értékeire és utánozhatatlan szépségére, megóvandó értékeire is ráirányítják a figyelmet.

 

 

 2.-es számú Bemutatkozás:

Jankovits-Vida Krisztina - JVK Art & Decor megálmodója

Dekorációs falfestéssel foglalkozom, legyen az mesefigurás gyerekszoba vagy otthonos nappali dekor, esetleg az irodai környezetet kellemesebbé tévő, az adott márkára szabott falfestmény.

Bármilyen ötletet szívesen megvalósítok, csak a képzelet szab határt! 🤗 - az oldalaim linkjei:

www.jvkartdecor.com www.facebook.com/jvkartanddecor

 www.tiktok.com/@jvk.artdecor

www.threads.net/@jvk.artdecor

https://www.instagram.com/jvk.artdecor

 

 3.-ik Bemutatkozónk:

Snapi Webáruház 

Fogadjátok sok szeretettel bemutatkozásukat!

A Snapi Webáruház egy kis családi vállalkozás.

Gyógyszerészként végeztem; jelenleg három herceget terelgetünk és igyekszünk megvalósítani ezt az álmot. Megbízható európai játék és lakásdekoráció márkákat kínálunk, mint például a német Erzi, Bauspiel, Grimm’s, Ostheimer fajátékait, a francia Billes&CO minőségi üveggolyó szettjeit, a dán Maileg babaház kiegészítői egerekkel, nyulakkal, cekkerrel, a holland BijdeHansje fali képeit, lámpáit és képeslapjait, a cseh Muffik ortopédiai szőnyeget és a német Stapelstein egyensúlyozó eszközeit. Instagram oldalunkon (@snapisworld) most is fut két játék, melyekkel értékes eszközöket nyerhetnek követőink:

https://www.instagram.com/p/C8zXxMEorMO/?igsh=MXQ0N3B1Ymdva3ozMg==

 #snapi #snapisworld #bemutatkozás #grapat #grimms #billes&co #connetix #stapelstein #maileg #mailegworld #ostheimer #muffik #bijdehansje #bijdehansjepostcards #ostheimerworld

 

4.-ik Bemutatkozónk: 

KOROODESIGN _ KŐRÖSI-SZABÓ ESZTER:

Interior design, lakberendezés, otthontervezés

Magamon is tapasztaltam, hogy amikor anyává válunk, valahogy magától jön az az ösztön is, hogy kényelmes, harmonikus környezetet teremtsünk csemeténk számára.

Minden erőnket bevetjük, hogy a lehető legjobb helye legyen. Ugyanakkor a számtalan inspiráció és ötlet között, az ezredik Pinterest kép után - el is tudunk veszni.

Az első kisfiamat vártam, amikor elvégeztem a lakberendező képzést, és azóta is segítem a hozzám forduló családokat abban, hogy letisztult, esztétikus és gyerekbarát tereket alakítsunk ki együtt.

Ha úgy érzed, neked is jól esne a támogatás a gyerekszoba (vagy bármely más helyiség) részletes megtervezésében, fordulj hozzám! A csoport tagjainak 10% kedvezmény jár a tervezés díjából! Szeretettel várlak egy ingyenes konzultációra!

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552173732925

https://www.koroodesign.com/

https://www.instagram.com/koroodesign/

 

 

 

 5.-ik Bemutatkozónk

Kiss_ Melinda -Meli Falai

 

6.-ik Bemutatkozónk:

Búzavirág Gyerektábor 

Molnár-Kiss Barbara

A Búzavirág Gyermektábor, Fejlesztőkuckó, Falusi Porta, MozgoLÓdó fejlesztések póniháton a mi családi vállalkozásunk, szerelemprojektünk.

Én, Molnár-Kiss Barbara kezdtem el 9 éve, majd a férjem is csatlakozott lovas oktatóként, túravezetőként. 1500 négyzetméteres lekerített falusi portánk, a Balaton közelségében, Pusztaszemesen található.

Csendes kisfalu a Kőröshegyi Völgyhídtól, Balatonföldvártól, Szántódtól 5-10 percre. Portánkat hátulról az erdő határolja, kézhez szoktatott háziállataink vannak (anyakecskék, kisgidák, törpekecskék, kutya, mikromalac, tengerimalac, oroszlánfejű törpenyulak, két fajta birka, kettő póni és egy kabardin és kèt arab hátasló - lovagoltatást és mozgás-képességfejlesztést, beszédindítást is tartunk gyerekeknek, ősztől felnőtteknek is indulnak az oktatások, majd jövő tavasszal lovastúrákat is szeretnénk vezetni.)

Emellett a fejlesztőkuckómban Alapozó Terápiát, GOH/GMP diagnosztikát, terápiát is tartok. Gyerekbarát terület vagyunk, hiszen itt tartjuk a gyermektáborainkat, rendezvényeinket, erre rendezkedtünk be. Hinta, hintaágy, függőágy, homokozó, kinti játékok is rendelkezésre állnak. A nagy hőségben a nagy fák árnyéka és a párakapu nyújt hűvöst. Két mellékhelyiség és mosdó is van a területen. 30 négyzetméternyi fedett féltető is rendelkezésre áll.

Miről szól a táborunk? A biztonság és az egész napos játékok mellett fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megismerkedjenek az állatokkal, ezáltal is erősítve az állatokhoz és a természethez való kötődésüket és szeretetüket. A lovaglásról, melynek rengeteg jótékony hatása van.

Emellett egész nap levegőn vagyunk, gyönyörű környezetben. Fejlesztő tevékenységekről, melyek során játszva tanulhatnak, mozoghatnak. Néphagyományaink felelevenítéséről és megéléséről.

Hitvallásunk: Munkánk során fontos, hogy biztos tudással, megfelelő módszertannal és biztonságos, szeretetteli légkörrel szárnyakat adhassunk a hozzánk forduló gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor keress meg a nyaribuzavirag@gmail.com e-mail címen.

Facebook: https://www.facebook.com/buzaviraggyermektabor https://www.facebook.com/buzaviraggyermekkucko https://www.facebook.com/buzaviragfalusiporta Instagram: @buzaviraggyermektabor @buzaviraggyermekkucko Tiktok: @buzaviraggyermektabor Honlap: www.molnarkissbarbara.hu

Várom szeretettel a Te gyermeked is, Barbara

 

 

 

 7.-ik Bemutatkozónk: 

OTTHONKA- KUN SAROLTA RÉKA

Sarolta vagyok, az OTTHONKA falfestmény életre hívója.

Mindig is vonzottak a szögletes, merev formák és az életemet végigkísérte az állatok szeretete. Ebből a két vonalból gyúrtam össze a stílusomat, és megszületett az OTTHONKA.

A festményeimen állatokat öntök geometrikus formába, így különlegesek, mégis felismerhetőek maradnak a minták.

Képeimmel szeretném egyedivé varázsolni a gyerekszobákat és játékosan becsempészni a geometriát a kisebbek és nagyobbak világába.

Nézz szét az oldalamon és szemezgess kedvedre, vagy keress üzenetben, ha saját elképzelésed van.

https://www.instagram.com/otthonkafalfestes?igsh=MXRwOW00d2F4MnliOQ==

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094678686915

 8. Bemutatkozónk:

Cakebyou _ Varga - Rancz Krisztina

Szeretnél villámgyors villantós tortát készíteni a születésnapi bulira?

A Cakebyou torta készítő csomagot Neked találtuk ki!

A torta készítő dobozban piskóta és tortakrém port, színezett fondant masszát, a kiválasztott kedvenc torta mintád alapján 3D nyomtatóval készített kiszúró formákat, valamint részletes útmutatót találsz, tehát szinte mindent, amivel fantasztikus tortát készíthetsz!

A torta összeállításához részletes útmutatót kapsz tőlünk, hogy biztos legyen a siker!

www.cakebyou.hu

Videók: https://youtube.com/shorts/E_2_OtLBZ5A?si=24LzZf58ab32tlL9 https://youtube.com/shorts/U0HvCFYenB8?si=NngJ7bxAkwgN_-Vl

https://www.facebook.com/CakebYou

https://www.instagram.com/thecakebyou/

 

 

 9. Bemutatkozónk: Poronty Products_Gobel-Szabó Szandra

A Poronty products Magyarország úttörő napló márkája egy anya-lánya párostól. Termék palettájuk egyedülállóan széleskörű, hiszen a kismama naplóktól kezdve, baba- és emlékgyüjtő naplókon keresztül, olyan kiadásokat is készítenek, amik hazánkban náluk kaphatóak először.

Van naplójuk, ami a perinatális gyász feldolgozásában segít, van, ami a keresztelő ünnepének ad megfelelő otthon, de a társadalmi szerepvállalásuk is jelentős, hiszen bizonyos kiadásukkal a Péter Cerny koraszülött Alapítványt tudjátok támogatni.webshopunk: www.porontyproducts.hu

Hozzászólás írása