Modern falvédő stílusra igazítva

Modern falvédő stílusra igazítva

Manapság a modern városi lakásokhoz, és minimal családi házakhoz stílusban passzoló, elegáns, modern, és praktikus falvédőket álmodnak meg a tulajdonosok.

A különleges terekbe, nincs olyan opció hogy egy darab szőnyeget szegelünk fel a falra, vagy matrac kerül az ágy és a fal közé. Fontos hogy anyagokat és formát tekintve egy olyan összképet mutasson egy szoba,mely az otthont tükrözi vissza.

 

Gabriellával március közepén váltottuk az első levelezésünket,melyekben teljesen konkrét elképzelésével keresett meg.

Mint kiderült, egy szenvedélyesen kreatív személy, aki imád tervezni és alkotni. Megálmodta a  magasított franciaágyas ,körben szekrénnyel ölelt  szobát is, mely eszméletlenül praktikus és különleges minden részletében.

A fából készült dobogó egy megnyugtató közeget tükröz a  lakójának, lamellák elosztása  pedig szellősen elválasztják a teret. 

Tiktok videó:@homeandsoft Már alig várom, hogy a helyükre kerüljenek!#magyartiktok #lakberendezés #szoba #foryou #nekedbe #falvédő #hideg #meleg ♬ Zou Bisou Bisou - Gillian Hills

 

 A hidegebb fa és falfelületek okán, Gabi fontosnak tartotta hogy nemcsak praktikus , ezmellett még esztétikussá és kényelmessé váljon a matrac körüli falfelület. A matt és a fényes bársony szöveteket  kombináltuk,majd a smaragdzöld színt a mustársárgával, és a natur bézst egy sötétebb barnával. Az esti könyv olvasás és nyugalmas pihenést szem előtt tartva, a fejvéghez is kerültek négyszögetű panelek.

 

      

Nagyon  izgultam ez elkészítés ideje alatt, hogy minden elem tökéletesre sikerüljön, a megrendelt szövet mennyiség elegendő és Premium minőség legyen.

A felhasznált matt velúr és fényes bársony szöveteket mindig egy gyártótól szerzem be, náluk megtaláltam azt a választékot,melyet eddig sehol máshol nem kaptam kézhez.

Mind színekben vagy mintákban egy olyan trendet követ, ahonnan magabiztosan vásárolhatom meg a falvédőimhez az alapanyagot.

 

     

 

Így elmondhatom, a  kellemes összhatás teljessé vált a hexagon falvédő elemeknek köszönhetően, melyeket Gabi egyesével ragasztott fel végig a falon. Akár egy festmény , mely stílust és eleganciát hozott a lakásba, tükrözi azt az üzenetet,melyet egy egyedi ötletből született elképzelés alapján valósítottak meg.

 

Felhasznált anyagok: Sötétbarna velúr kárpit, bézs velúr kárpit, mustársárga és smaragdzöld bársony.

 

Köszönöm hogy elolvastad:)

1 hozzászólás

Csodálatos munka ☺️ Praktikus és szemet gyönyörködtető is egyben 😍 Különlegessé tesz minden otthont Veronika által kézzel készült falipanelek

Farkas Mónika

Hozzászólás írása