Megérkezett a 2022-es év hivatalos színe: a Very Peri

Megérkezett a 2022-es év hivatalos színe: a Very Peri

A Pantone amerikai festékgyártó vállalat évről évre meghatározza és kiadja a következő év hivatalos színét. A választás az összes létező ágazatra hat. 

A 17-3938-as számmal jegyzett “Very Peri” kódnevű halvány kékes-lilás szín lett a nyertes. Hideg, rideg árnyalat, de puhaság is van benne. A mai napig folyik a vita arról, hogy inkább lila, vagy inkább kék ez az árnyalat, és valóban nehéz szavakkal megfogalmazni, pontosan milyen is: az egyszerűség kedvéért nevezzük  hideg halványlila színnek.


Very Peri színben pompázik hamarosan a tömeg

Leggyorsabban a design és a divat trendeket befolyásolja a frissen kiválasztott új szín, de idővel természetesen a lakberendezésben érezteti a hatását. A Home & Soft is lépést tart a trendekkel, így nálunk is meglepetést okozott az idei választás. A kárpitos velúr szöveteink között 2 fajta lila is találhatò, egy mélyebb egészen sötét lila és az idei nyertes.

Nem könnyű lefotóznom a fehér háttér előtt sem: ahogy forgatom a szövetet, folyamatosan új képet varázsol elém. Egy biztos: ezt az árnyalatot könnyen kombinálhatjuk ezüst szürkével , középszürkével vagy akár egy világos krém árnyalattal.  

Vajon a Home & Soft indulása òta mennyien is rendeltek tőlem lila Soft falvédőt? Meglepő, de ez a szín ezidáig nem szerepelt nálam a Top 5 , de a Top 10 legkedveltebb kárpitos szövet színárnyalatai között sem.

Mégis azt gondolom, hogy megfelelő környezetben, akár egy modern lakásban, vagy egy elegáns irodában, feketével, arannyal és szürkékkel kombinálva megállhatja a helyét, mivel ez a szín előkelő hatást kelt Soft falvédőre kifeszítve is.


Sok sikert nekünk, Veri Pery a 2022-es évre - bízom benne, hogy sokan fognak szeretni. 

Te is szeretnél Veri Pery színű falvédőt? Keress bizalommal!

Hozzászólás írása