Home and Soft különleges bútorszövetei

Home and Soft különleges bútorszövetei

Színesítené Otthonát?

A Home and Soft bútorszövetek egyedülállóak Magyarországon.

 A legújabb lakberendezési Trendeket követik az aprólékosan kidolgozott színes minták, melyek egyedivé varázsolják az otthonokat.  

A különlegesen vibráló, változatos geometriai,megnyugtató pasztell Floral vagy az erőteljes trópusi minták sokasága közül választhat falvédő szöveteink közül.

 

Fotó:Instagram Komis.Sezam

Modern, skandináv vagy esetleg vintage? 

A skandináv stílus sok millió ember szívét meghódította, formai egyszerűségével és természetességével gyönyörködtet bennünket.

Az ebben a trendben kialakított belső terek hangulatosak és melegek, köszönhetően az olyan anyagok használatának, mint a fa, üveg, kerámia és természetes kő. 

Világos és tágas szobák, tele a természetre utaló kiegészítőkkel. 

Ez a stílus a minimalista stílus származéka, amely elsősorban a berendezések, bútorok, kiegészítők és értékrend egyszerűsítésére összpontosul. Modern stílusnak is nevezhető, ahol minden világos és elrendezett.

A vintage stílus azonban visszatérés a régi formákhoz, ahol értékes minden, amit az idő kereke fémjelez. A csecsebecsék, a visszafogott színek, a történelmi megoldások tisztelete ennek az irányzatnak a területe.

Az eklektikus stílus a különböző korszakok ötvözete, egyedi kompozíciós összemosás.

Itt működnek a régi megoldások, de a modern kiegészítők is. Nyugodt színek és avantgárd, eredeti tárgyak teszik teljessé az egészet.

@homeandsoft Honlapunkon több száz mintát találsz, www.homeandsoft.hu #falvédő #foryou #foryourpage #kárpitozás #nekedbe ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

 

Az indusztriális stílus, vagyis az ipari viszont a nyers enteriőrökre fókuszál, itt a funkcionalitás az elsődleges, az acél és fém kerül felhasználásra, a fekete és a szürke dominál.

 A gyerekszoba életszakasztól függően folyamatos átrendezés alatt áll,így stílusban hosszútávon megfoghatatlan. Bármelyre is esik a választásuk, könnyedén alakíthatjuk az ágy melletti falvédőket, gyermekeink elképzelése alapján.

A pici  gyermekeknek kedves témák , az erdei állatok és a természetes szeretettel teli mintákkal csinosíthatjuk a natur hangulatú gyerekszobát, melyek manapság népszerűek.

Később iskoláskorban évről-évre változik az ízlésvilág, ilyenkor érdemes az egyszerűbbb , letisztultabb szöveteink közül választani, hogy ne a minták domináljanak a falon.

 

 

@homeandsoft Webshopban a legújabb falvédő minták. www.homeandsoft.hu #falvédő #foryourpage #foryou #nekedbe #kárpitozás #falipanel #falburolat #gyerekszoba #lakberendezés ♬ Come & Get It - Klayton

 

Soft Falvédő szett rendelése esetén, a kiválasztott mintából, kettő vagy három árnyalatot kiragadni amelyek jól harmonizálnak együtt, és  passzolnak a szoba vagy a dekoráció színeihez.

Hozzászólás írása