Home&Soft Online Workshop

 

A Hexagon falvédő készítése - Újragondolt falvédelem

Ha úgy érzed, hogy a falvédők elavultak és nem illenek bele a modern belső terekbe, akkor itt az ideje, hogy megismerd a Soft falvédőt! A hexagon falvédő nem csak védi a falakat a piszoktól, hanem stílusos és kreatív kiegészítője is lehet bármelyik helyiségnek. És mi a legjobb benne? Hogy magad is elkészítheted!

A hexagon falvédő készítése nem csak kreatív kihívás, de hasznos is.  Különösen igaz ez a gyerekszobában! A  falvédő készítése egy remek módja annak, hogy a falakat védve tartsuk és egyúttal dekoratív elemet is hozzunk a helyiségbe, és közben megismerjük egymást. :)

Ha a kézművességet és a dekorációt szereted, akkor ez most tökéletes feladat lehet számodra. Az előnye az, hogy nem kell különösebb kézügyességgel rendelkezned ahhoz, hogy elkészítsd.

A workshopon pedig nem csak megtanulod, hogy kell elkészíteni a falvédőt, hanem hogy szerezz és együtt alkossunk valami szépet.

Workshop ára tartalmazza a kévetkezőket:

  • 2 órás online workshop - 40.000- Ft/fő
  • A workshop ára tartalmazza az összes szükséges alapanyagot és kiegészítőt a  11 elemből álló falvédő elkészítéséhez ( a ragasztó pisztoly beszerzése szükséges), melyeket az időpont előtt postázunk
  • Az ár tartalmazza a szakértő oktatást a falvédő elkészítéséhez, beleértve az alapanyagok használatát, a minták kialakítását és az összeállítási technikát is.
  • A workshopon mindenkit online egyénileg tudok fogadni, így biztosítva a személyre szabott munkát

Jelentkezni a Weboldalon keresztül vagy emailben :

vercysm@hotmail.com -on keresztül.

 

 

 

1 hozzászólás

Szia! Jelentkeznék a workshopra, de picit bizonytalan vagyok abban, hogy kacifántos ízlésemnek megfelelő anyag rendelkezésre áll-e. Esetleg anyagmintát tudnál küldeni átnézésre? Már képileg… Köszönöm: Fazekas Éva / + 36 20 411 9620

Éva Fazekas

Hozzászólás írása