Emlékezetes Pillanatok a Hexagon Falvédő Készítő Workshopon Tapolcán

Emlékezetes Pillanatok a Hexagon Falvédő Készítő Workshopon Tapolcán

Örömmel osztjuk meg veletek az első Hexagon falvédő készítő Workshop élményeit, amelyet a Sajtkukac játszóházban tartottunk Tapolcán.

Ez a kiscsoportos foglalkozás lehetőséget adott résztvevőinknek arra, hogy sajátkezűleg alkossanak egyedi falvédőket, miközben együtt töltöttük az időt egy kellemes, inspiráló környezetben.

Az esemény előtt mindent alaposan előkészítettünk. Korábban egyeztettünk a résztvevőkkel a színekről és online megterveztük a hexagonok elosztását. Így már a foglalkozás előtt várta őket az asztalokon elrendezett alapanyagok, készen arra, hogy alkossanak és megteremtsék saját falvédőiket.

A 2,5 órás foglalkozás során minden résztvevő teljes szabadságot kapott arra, hogy a saját kreativitásuk és stílusuk szerint alakítsák ki a falvédőiket. Lépésről lépésre vezettük őket az alkotás folyamatában, segítve őket abban, hogy valóra váltsák az elképzeléseiket. A hangulat felszabadult volt, tele volt nevetéssel és ötleteléssel.

Amikor elkészültek a falvédők, az öröm és elégedettség érzése áradt a résztvevők arcáról. Mindannyian büszkén mutatták meg egymásnak az elkészült alkotásaikat, és már alig várták, hogy haza vigyék és feltegyék azokat otthonaikba.

Az esemény végén oklevelet adtunk át a résztvevőknek, amelyekkel köszönetet mondtunk nekik a részvételükért és az alkotásban való aktív részvételükért. Óriási öröm volt számunkra látni, hogy milyen lelkesen és örömmel vettek részt az eseményen.

Végül szeretnénk kifejezni hálánkat minden egyes résztvevőnek, aki eljött és részt vett ezen a különleges eseményen. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és hozzájárultatok ahhoz, hogy ez az alkotóműhely élmény emlékezetessé váljon!Falvédő készítő Workshop

Hozzászólás írása